Bereken de periode tussen 2 data

Met deze datumcalculator kun je eenvoudig de periode tussen 2 data berekenen. Bereken het aantal dagen, weken, maanden en jaren tussen twee datums. Bereken bijvoorbeeld je leeftijd in dagen door bij datum 1 je geboortedatum in te vullen en bij datum 2 de datum van vandaag.

Bereken periode tussen 2 datums

Datum 1
vandaag
Datum 2
vandaag

Periode tussen twee data

De periode tussen twee data berekenen kan handig zijn in verschillende situaties, bijvoorbeeld om de duur van een project te bepalen, hoelang het nog duurt tot een bepaalde gebeurtenis (bijvoorbeeld een jubilieum, verjaardag, carnaval of een feestdag) of om te weten hoe lang het geleden is sinds een specifieke gebeurtenis (bijvoorbeeld een huwelijksdag of een belangrijk moment in de geschiedenis). Gelukkig is er deze online datumcalculator die waarmee je eenvoudig de periode tussen twee data kan berekenen.

Deze datumcalculator berekent supersnel het verschil tussen de ingevoerde einddatum en begindatum en houdt hierbij rekening met schrikkeljaren. De weergave van het resultaat van de periode tussen de twee data bepaal je zelf. Je kunt zelf aanvinken of je de periode wilt weergeven in jaren, maanden, weken, dagen of een combinatie van deze tijdseenheden.

Probeer ook één van onze vele andere datumtools: